GRATIS VERZENDING VANAF 35 EURO
Shower Foam Mermaid 100ml

Hoe de busjes gebruiken?

Hoe de busjes gebruiken?

Ik krijg héél vaak de vraag van hoe gebruik ik het busje nu het beste.  Wél laat het me in deze blog even toelichten.  Eerst en vooral leuk dat je geïnteresseerd bent in het gebruik van de shower foam en body mousse van 4allseasons!

Hieronder vind je een aantal tips om deze producten optimaal te gebruiken.

Goed schudden voor ELK gebruik.  Het is super belangrijk dat het busje bij elk gebruik even opgeschud wordt. Dit zorgt ervoor dat het gas en het product goed mengen en je het beste resultaat krijgt.

Ondersteboven houden: Als je de shower foam of body mousse gebruikt, is het aan te raden om het busje ondersteboven te houden. Op deze manier komt het product er gemakkelijker uit en kan je er optimaal van genieten.

Niet teveel gebruiken: Eén toef schuim van de shower foam volstaat om de kinderhuid te wassen of 1 toef body mousse op elk lichaamsdeel is ruim voldoende om je te voeden en heerlijk zacht te maken. Dus gebruik niet teveel, want dan gaat het product snel op en dat zou zonde zijn.

Spoel goed af: Spoel na gebruik altijd even je douche uit of je bad.  Zo blijven er geen restanten achter waardoor de douche/bad glad worden.

En een laatste tip geniet van de heerlijke geuren en de geweldige kleuren!

Hopelijk heb je iets gehad aan deze tips en kan je optimaal genieten van de shower foam en body mousse van 4allseasons. Veel plezier!

Liefs,

Annelies