Alleen maar liefde...

op April 16, 2023

Even een beetje uit mijn comfortzone.... want dit keer eens iets niet voor kinderen....

Ik ben iemand die héél graag geschenkjes geeft.  Ik geef ze liever dan dat ik er krijg.  Ik kan er echt van genieten om de gezichten te zien als je een leuk geschenkje geeft en dat moet niet altijd om een speciale gelegenheid zijn, maar ook gewoon eens omdat ik die persoon héél graag zie. 

Soms heb ik het gevoel dat we dit af en toe wel eens te weinig tonen of zeggen.  De woorden ik zie je graag of ik hou van je betekenen zoveel en is maar een kleine moeite om het te zeggen.  Denk maar eens wat het met jezelf doet als je deze woorden te horen krijgt.  Het maakt je dag ineens helemaal goed en het geeft je terug tonnen energie.

Voor mijn kids naar bed gaan en voor ik ze afzet aan school zal ik altijd even roepen of zeggen Love You (en bij mijn dochter fluisteren, want ja pubers .... ) en het is zalig om het terug te horen, mijn hart maakt na 13 jaar nog altijd een héél groot sprongetje als ze het terugzeggen.     

Met het zien van de gedichten van Liz is more kwam ik op het idee om een mooi gedichtje op de busjes te zetten.  Ik heb Liz aangeschreven en zij is speciaal voor 4allseasons in haar pen gekropen om er een héél mooi gedicht uit te schrijven.  En hieruit is dan de hele leuke geschenkdoos Alleen maar liefde geboren.  Een perfect geschenkje om te geven bij moederdag, op een verjaardag, voor de juf of zelfs gewoon zomaar....  .  Een ontspannend momentje met zalige producten en heerlijke geuren.  

Alleen maar liefde

Het leven is als een geschenk, maak er wat van!

Vul je leven met kleur!

Liefs,

Annelies