Het is vakantie!!!

op June 30, 2023

Whoop Whoop het is vakantie!

Ok nog niet voor mij, maar als de kinderen niet naar school moeten dan voelt het toch al aan als een beetje vakantie.  Hier hebben we wel het voordeel dat ze nergens naartoe moeten, maar gewoon gezellig thuis kunnen blijven.  

Dus doordat ze thuis blijven heb ik 2 maanden géén ochtendrush.  Dit betekent een beetje langer slapen, géén boterhamdozen, niemand moeten wakker maken, géén doe eens door want we moeten dadelijk vertrekken.  Maar gewoon rustig opstaan, mijn koffietje klaarmaken en ontbijten om dan op een langzame manier aan de dag te beginnen.

Géén ochtendrush maar ook géén avondrush.  Want vakantie is vakantie dus de kinderen kunnen lekker lang uitslapen en dat maakt het 's avonds ook wat gemakkelijker omdat ze niet op hun uur in bed moeten.

En zodra de vakantie start op 01 juli tellen we stilletjes toch af naar augustus waar we dan even voor 2 weekjes verdwijnen naar een lekker warm land om zalig niets maar dan ook niets te doen.  Ja ik hou dus van de lekker luie vakanties...  Het hele jaar raast alles door, is er nauwelijks tijd om stil te staan en als ik op vakantie ben heb ik rust nodig.  Mijn boek, de zon, een ligbed, het strand, een alcoholvrije cocktail en mijn gezin meer heb ik op dat moment niet nodig.  Hoofd leegmaken en gewoon simpelweg genieten!

Op vakantie gaan doen we uiteraard niet zonder de 4allseasons producten.  Deze toppers gaan steevast mee in de valies/rugzak/standtas/handtas.

Exploding Handgel

Overal en altijd de handen wassen zonder water!  Géén handzeep aan de toiletten geen nood want we hebben de exploding handgel bij.  Zweetpollekes aan het strand, even de exploding handgel gebruiken en ze zijn weer lekker verfrist.  Echt een toppertje deze!

Shower Foam Flower

Na een dagje zon & strand is er niets zo heerlijk als een verfrissende douche.  En hierin kan de 4allseasons Shower Foam uiteraard niet ontbreken.  Deze shower foam heeft een heerlijke bloemengeur en er komt een mooie oranje schuim uit!

Body Mousse Sparkling Princess

En na het douchen de huid natuurlijk verzorgen!  Oh zo belangrijk!  En dat doen we (mijn dochter en ik) met deze Body Mousse Sparkling Princess.  Waarom de Princess?  Wél in deze zitten glitters verwerkt en 's avonds geeft dit een mooi shimmer effect!  Ja zunne we stralen graag ;-).

Deodorant You Go Girl

En deze mag zeker niet ontbreken.  Gaat steevast mee in de handtas, want voor ik op het vliegtuig stap spray ik graag eventjes.  Zodat er een lekker geurtje rond me hangt als ik daar 3 à 4 uur mag gaan stilzitten.  En deze gaat zeker ook mee in de strandtas.  De zweetgeur van het zonnen even wegsprayen met deze deodorant geeft je dadelijk een instant gelukkig gevoel.  Omdat hier geen alcohol en geen aluminiumzouten inzitten én daar dit een zachte spray heeft gaat het de huid niet irriteren, maar wel een lekker fris gevoel geven!!!

Welke toppers nemen jullie mee?

Hoe je je vakantie ook invult, maak het de moeite en geniet ervan!

Liefs,

Annelies